ΕΛ / ΕΝ

Χαιρετισμός Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλου

Χαιρετισμός Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλου

Φίλες και Φίλοι,

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, συνδιοργανώνει με την Εθνική Λυρική Σκηνή και τους όμορους Δήμους Καλλιθέας και Αλίμου, τον «ΛΥΡΙΚΟ ΝΟΤΟ», ένα ξεχωριστό κύκλο μουσικών εκδηλώσεων, ο οποίος διακρίνεται για την ποιότητα του προγράμματος αλλά και των καλλιτεχνών που τον παρουσιάζουν.

 Αισιοδοξούμε ότι οι μουσικές εκδηλώσεις του ΛΥΡΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ θα τύχουν της θερμής υποδοχής από τους συμπολίτες μας και θα λάβουν την προσήκουσα αποδοχή από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό ως καταλύτη της ποιότητας και της αισθητικής της ζωής της πόλης μας.

 Η διοργάνωση σχεδιάσθηκε, πρωτίστως, με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία όλων, σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

 Συγχρόνως, ο «ΛΥΡΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ» φιλοδοξεί να αποτελέσει το έναυσμα ενός επιτυχημένου πολιτιστικού θεσμού, για τον οποίον προσδοκούμε να εδραιωθεί και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

 Καλωσορίζω λοιπόν στην πόλη μας την Εθνική Λυρική Σκηνή και ας απολαύσουμε όλοι, αυτή τη μεγάλη γιορτή της μουσικής και της μελωδίας, που τόσο μας έλειψαν το προηγούμενο διάστημα.

 

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 23/9/2021