ΕΛ / ΕΝ
  • Band on the run

Band on the run

Band on the run

Η νέα παραγωγή της ομάδας μουσικού θεάτρου (o)pero

Η δραστήρια ομάδα Oper(O) επιβιβάζεται για δεύτερη χρονιά στο Πολιτιστικό Λεωφορείο του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος για να χαρίσει στο κοινό μια ξεχωριστή παράσταση μουσικού θεάτρου με τίτλο Band οn the Run. H μουσική παράσταση, σε καλλιτεχνική διεύθυνση Εριφίλης Γιαννακοπούλου, σκηνοθεσία Ειρήνης Γεωργαλάκη και μουσική επιμέλεια Φάνη Ζαχόπουλου και Δημήτρη Τάσαινα, δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια πολύχρωμη γιορτή βασισμένη στο μιούζικαλ. Ραντεβού, λοιπόν, στο Πολιτιστικό Λεωφορείο με την ομάδα Oper(O) στο Πάρκο Φλοίσβου, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, και στον Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας στην Καλλιθέα.

 

«Με μεγάλη χαρά και πολύ γκλίτερ σας καλούμε στο πάρτι μας! Το “Fiammifero” / “Το σπίρτο μας” –ένα φιλαράκι από τα παλιά– επιστρέφει για να μας οδηγήσει με τρυφερότητα, θάρρος, θράσος και χιούμορ σε έναν φανταχτερό χορό, με σκοπό να εναντιωθούμε στα πιο σκοτεινά συναισθήματα της εποχής μας. Με παιχνιδιάρικη διάθεση θα μας παρασύρει σ’ αυτό το αίσθημα ελευθερίας, μοιράσματος και εκτόνωσης που μόνο η μουσική δημιουργεί. Ελάτε να γιορτάσουμε, να ξορκίσουμε το φόβο και να φωνάξουμε ότι “όλα θα πάνε καλά”, σημειώνει η ομάδα μουσικού θεάτρου Oper(O).

 

Tο «Πολιτιστικό Λεωφορείο» του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος στεγάζεται στο ιστορικό λεωφορείο Scania Vabis της ΟΣΥ Α.Ε., που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στους αθηναϊκούς δρόμους τον Ιούνιο του 1958. 


Κατηγορία

Πολιτιστικό Λεωφορείο

Πληροφορίες

Band on the run

Ημ/νιες Παραστάσεων

17-06-2022 21:00 Παραλία – Πάρκο Φλοίσβου
18-06-2022 21:00 Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας, Καλλιθέα
19-06-2022 21:00 Παραλία – Πάρκο Φλοίσβου

Συντελεστές: Καλλιτεχνική διεύθυνση: Εριφίλη Γιαννακοπούλου, Σκηνοθεσία: Ειρήνη Γεωργαλάκη, Δραματουργία, κείμενα: Κάλλια Γερακιανάκη , Διασκευές, ενορχηστρώσεις: Φάνης Ζαχόπουλος, Δημήτρης Τάσαινας, Σκηνικά: Άρτεμις Φλέσσα , Κοστούμια: Βασιλική Σουρρή , Σχεδιασμός φωτισμού: Βάσια Ατταριάν , Ηχοληψία: Μπράιαν Κουν

Eπί σκηνής: Ειρήνη Γεωργαλάκη (ηθοποιός), Εριφίλη Γιαννακοπούλου (τραγουδίστρια)

Μουσικοί: Φάνης Ζαχόπουλος (κιθάρα, τραγούδι), Δημήτρης Τάσαινας (μπάσο, τραγούδι), Μένιος Γούναρης (πλήκτρα), Γιάννης Παπαδούλης (τύμπανα), Χρήστος Σπηλιόπουλος (τρομπόνι)