ΕΛ / ΕΝ
  • "Ο Μαγικός Μύλος"

"Ο Μαγικός Μύλος"

Η παράσταση Ο μαγικός μύλος σε μουσική του Στάθη Γυφτάκη, κείμενο της Λίλλυς Τριαντάρη και σκηνοθεσία του Παναγιώτη Αδάμ, η οποία αποτελεί ανάθεση του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος, έρχεται να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας. Το πενταμελές μουσικό σύνολο διευθύνει ο αρχιμουσικός Ανδρέας Τσελίκας.

Κάποτε πριν από πολλά - πολλά χρόνια, όταν όλα τα νερά της γης ήταν γλυκά, και της θάλασσας και της λίμνης και του ποταμού, ζούσαν δυο αδέρφια. Ο ένας ήταν πλούσιος, ο άλλος ήτανε φτωχός.

Και τι δεν είχε ο πλούσιος! Χωράφια και αμπέλια, μποστάνια και περβόλια, άλογα και γελάδες, αρνιά είχε και κατσίκια. Και είχε και τον φτωχό τον αδερφό σαν δούλο να δουλεύει στα χωράφια από το πρωί ίσαμε το βράδυ. Μέχρι που κάποια στιγμή ο φτωχός αδερφός κίνησε για να βρει την τύχη του….

Και εκεί ξεκινά η ιστορία μας!

Κατηγορία

Μουσικά Παραμύθια

Πληροφορίες

Ημ/νιες Παραστάσεων

17-06-2022 18:00 Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου)
18-06-2022 18:00 Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου)
19-06-2022 18:00 Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου)

Συντελεστές

Κείμενο – λιμπρέτο: Λίλλυ Τριαντάρη // Μουσική: Στάθης Γυφτάκης // Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Αδάμ // Σκηνικά-κοστούμια: Μαρία Παππού // Φώτα: Χριστίνα Θανάσουλα // Κινησιολογία: Λουκάς Θεοδοσόπουλος - Ορφέας Χατζησπύρου // Μουσική προετοιμασία: Σπύρος Σουλαδάκης // Βοηθός σκηνοθέτη: Μαλβίνα Βεργιόγλου

Διευθύνει ο Ανδρέας Τσελίκας

Παίζουν και τραγουδούν οι: Ντίνα Μιχαηλίδου (ηθοποιός) // Κατερίνα Παλαιολόγου (σοπράνο) // Μαριλένα Χρυσοχοΐδη (σοπράνο) // Στρατής Στήλ (τενόρος) // Μαρίνος Ταρνανάς (βαρύτονος)

Μουσικοί >> Κλαρινέτο: Γιάννης Κρητικός // Βιολί: Άντζυ Κασδά // Βιολοντσέλο: Αλέξης Καραισκάκης Νάστος // Κοντραμπάσο: Αρίωνας Γυφτάκης // Κρουστά: Θοδωρής Βαζάκας